Morrsinkhof blijft in koppositie tijdens BK Young Riders

Morrsinkhof blijft in koppositie tijdens BK Young Riders

Eerder verstevigde Anthony Philippaerts zijn leiderspositie tijdens het BK voor junioren. Ook Simon Morssinkhof blijft in de leiding, dan wel bij de Young Riders. Morssinkhof, die in 2018 al de BK titel greep bij de junioren, vergroot de voorsprong met zijn Vivolta de Gree (Diamant de Semilly).

Net voor de finale volgt Thibault Philippaerts op de tweede. plaats met Laurier (Zirocco Blue). Max Sebrechts springt vooruit naar de derde plaats met onder het zadel Anita du Park (Quick Star).

Voorlopig volgen Steven Vermeir met Magnum van het Steentje (Plot Blue) en Emilie Conter met Catokia 2 (Catoki) op een vierde en vijfde plaats.

Klassement

Pony fun voor Pieter-Jan Anthonissen

Eerder won Pieter-Jan Anthonissen de 90cm pony rubriek met Quanto. Samen met de 14-jarige ruin bleef de jonge ruiter nipt voor op Marthe-Louize Dieu met Donita van den Ham en Imani De Vos met Princesse Optima.

Ook in de 80cm won Anthonissen, ditmaal met Sissi Optima. Samen met de 6-jarige merrie van Goliath van de Groenweg bleef hij Lars Verschueren met Orchid's Manique voor Aure De Schrijver plaatste zich derde in het zadel van Orchid S Bolero.


F. Archief voor Corona