Merel Wittebolle en Ranger van de Sporkingshove winnen ponyhoofdnummer van Stal De Ark

Merel Wittebolle en Ranger van de Sporkingshove winnen ponyhoofdnummer van Stal De Ark

In Stal de Ark werd er afgelopen weekend op regionaal niveau gesprongen. Het hoofdnummer voor pony's was een 1m10 waar er in twee fases gesprongen werd. Geen enkele combinatie slaagde erin om een dubbele nulrit te springen. De snelste tijd kwam achter van Ranger van Sporkingshoeve en Merel Wittebolle. Het duo klokte af in 40,37 seconden. 

Hiermee waren ze net een seconde sneller dan Emile Beke en Ella van"t Wezehof die de tweede plaats voor hun rekening namen. Zij kregen ook één springfout achter hun naam en klokten af in 41,37 seconden. Renée Goethals en Petiteflor van het Wilderhof vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 49,83 seconden.

Emile Beke (Panthero) en Janne Ostyn (Orchid's Citra) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

1m00

In het 1m00 was Lars Verschueren de snelste. Hij slaagde er met Orchid's Manique in om een foutloze ronde te springen in 30,43 seconden. Eloise van Bellinghen en Full Speed namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden twee foutloze fases achter hun naam en klokten af in 34,67 seconden. Marth Alliet en Donder H vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 37,51 seconden. 

Caitlin Compernolle (Mayday van de Goorhoeve) en Renee Goethals (JFlorentina vh Wilderhof) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

90 cm 

In het 90 cm tot slot bestond de top drie uit Lars Verschueren (Orchid's Manique), Manon Vinckier (Galipette du Hurtebise) en Axana Ramael (Galipette De Hurtebise).

Klik hier voor alle resultaten