Melanie Gelin en Chloé Hoste gaan winnen in Lier

Melanie Gelin en Chloé Hoste gaan winnen in Lier

In Lier hebben Melanie Gelin en Chloé Hoste thuiszeges verzekert. Chloé Hoste snelde naar de winst in de 1.30m CSI1* terwijl Melanie Gelin de Youngster rubriek op naam schreef.

Er was geen houden aan Chloé Hoste en haar 13-jarige Valeriane de Moyon (Calypso de Moyon). Het paar bleef ruim twee seconden voor op Cedric Wolf met onder het zadel de 8-jarige Le Quin (Light On). Odile Gierech vervolledigde het podium met onder het zadel de 9-jarige SF-merrie, Diane De Riverland (L'Arc de Triomphe).

Net buiten het podium strandde Liesje Vrolijk met haar 12-jarige Farfan M (Cantos) op de vierde plaats. De Master winnares van vorige week, Yana Jansegers vervolledigde de top vijf met onder het zadel de 8-jarige Ons Mathilde van de Wilgendreef (Bisquet Balou C vd Mispelaere).

Melanie Gelin en Elvis Uno VHR Z scoren Youngster winst

In de internationale rubriek voor vijf-en zesjarigen snelde Melanie Gelin met haar zesjarige Elvis Uno VHR (Elvis ter Putte) naar de winst in 66,59 seconden. Op ruim één seconde volgde Thiago Ribas Da Costa met de zoon van Connect, Lasall B. België's, Nathan Budd vervolledigde de top drie met zijn zesjarige Casalento PS (Casallco).


Alle uitslagen