Mathisse van Loon wint hoofdrubriek pony's Woutershof

Mathisse van Loon wint hoofdrubriek pony's Woutershof

In het Woutershof werden er afgelopen weekend naast verschillende rubrieken voor paarden ook enkele ponyrubrieken gesprongen. De hoofdrubriek was een 1m10 waarin er in twee fases gesprongen werd. De winst ging naar Mathisse van Loon. Hij rekende op de Manni om in 29,00 seconden een foutloze ronde te sprongen. Lotte Vanstraelen en Erica namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en finishten in 29,84 seconden. Caitlin Havet en Rosi S vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 31,66 seconden. 

Sophie Withofs (Ka van Orchid) en Luka Lisens (Catho van de Langvelden Z) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

1m00

In het 1m00 sprong Lotte Vanstraelen naar de overwinning. Zij zadelde opnieuw Erica om in 27,25 seconden een foutloze ronde te sprongen. Elise Ceyssens en Afelio van de Kerkenbulck eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 27,78 seconden. Anissa Pouders en Petite Bijoux vd Haagakkers eindigden op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 28,25 seconden. 

Lien De Dycker (Orchid"s Ronika) en Marie Cremers (Jack) vervolledigden de top vijf.

90 cm

In het 90 cm voor pony's was Sarah Verheyen de beste. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Sally en klokte af in 24,83 seconden. Lune Tielemans en Hustien namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij stopten de chrono na een foutloze ronde in 25,47 seconden. Luise Strauven en Giorno Dinsegotte eindigden op de derde plaats.

Klik hier voor de resultaten