Lukas Hellemans regeert in Kontich

Lukas Hellemans regeert in Kontich

Afgelopen weekend vond in Kontich een LRV Indoor wedstrijd plaats. Daar wist Lukas Hellemans de klasse Zwaar op zijn naam te schrijven. 

De ruiter Lukas Hellemans was met Kadet P in een tijd van 42,38 seconden de beste van de rubriek. Ook de zilveren medaille was voor Hellemans. Met Madonna Van Moretus wist hij in 41,23 seconden over de finish te rijden. Nils De Laet reed met Maya van het Leliehof in 44,93 seconden naar een derde plaats op het podium. 

Plaats vier was voor Leen Braeckmans met Pimpelmees Van De Lentamel. Tim Claes nam met Kitana de vijfde plaats voor zijn rekening. 

Er werd ook in klasse Midden gestreden voor de overwinning. Die was daar voor Jelle Caluwe met Inka Van 'T Gestelhof die 37,48 seconden nodig hadden om een foutloze ronde te noteren. Lennert Smets en Lorre Van 'T Laurenshof reden in 39,16 seconden naar de tweede plaats in het klassement. Het podium werd vervolledigd door Frederik Verschueren en Ona VD Withoeve. Zij reden over de finish in 46,00 seconden. 

Plaats vier en vijf waren voor Leen Braeckmans en Conterno V 'T Hof van Eversem Z en Pieter Verhasselt met I Can Do It Van De Wezelaar. 

Klik hier voor de resultaten.