Luiz Felipe Neto de Azevedo schittert op het podium bij de Peelbergen

Luiz Felipe Neto de Azevedo schittert op het podium bij de Peelbergen

Deze ochtend leverde internationale springsport bij het hippisch centrum de Peelbergen. Ruim 100 combinaties kwamen aan de start van de 1.40m Grand Prix kwalificatie. Met een opgesplitst klassement leverde dit twee eindzeges. Zo wonnenShane O'Meara met de KWPN-merrie, Ikaberlina RV en Ernesto Canseco met Cornet Blue PS.

In de 1.40m rubriek nam de Ier Shane O'Meara met de dochter van Elvis ter Putte ruim één seconde voorsprong op de Amerikaanse amazone, Julie Welles. De Amerikaanse volgde op het podium met de 11-jarige Cissro Van Birthe Z (Cicero Z van Paemel). In het zadel van Philippe Rozier's voormalige ruin bleef  Welles nipt voor op, Luiz Francisco de Azevedo met onder het zadel Hfg Quaman.

Drie maal Chacco-Blue op het podium

Met ruim 100 combinaties aan de start werd het klassement van de MT Grand Prix kwalificatie opgesplitst. Ernesto Canseco won het tweede deel met zijn 9-jarige zoon van Chacco-Blue. Op het podium volgde onze landgenoot, Luiz Felipe Neto de Azevedo met de 16-jarige ruin Chacito. In het zadel van Jérome Guery's voormalige zoon van Chacco-Blue, verwees de Belg, Vivien Blandfort met Chacolette (Chacco-Blue) naar de derde plaats.

Alle resultaten