Louise Decorte op snelheid naar de winst in hoofdnummer Woutershof

Louise Decorte op snelheid naar de winst in hoofdnummer Woutershof

Op de Euregio in het Woutershof stond er gisteren weer een goed gevuld programma op de planning. Het hoofdnummer van de dag, een 1m20 voor paarden, werd gewonnen door Louise Decorte. Zij reed Adagio de L'Enclos de L'Ange foutloos rond in 53,52 seconden. 

Kyle Cuypers en Mystic Lady van't Buxushof volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 55,30 seconden. Schalini Deroo en Key to Succes Mi Amor vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 56,50 seconden.

Voor Nette Clerckx (Cataluna vdh Z) en Joris Geenen (O Tentic) was er een vierde en vijfde plaats.

In het 1m00 voor paarden bestond de top drie uit Noa Daniels (Iabelle van het Simsehof), Lien De Dycker (Perlina van het Avenhof) en Kaat Pulinx (Missy Wh).

Het hoofdnummer voor pony's kwam op naam van Janne Caals. Zij reed Luminahof's Hyacinth foutloos doorheen de tweede fase in 28,83 seconden. Sebastien De Nys nam zowel de tweede (Victor) als de derde (Rubane Lola) plaats mee naar huis.

Voor Julie Geurts (Let Me Do Des Marroniers) en Robin Vermeir (Ottawa van het Verbrandgoed) was er een vierde en een vijfde plaats. 

In het 1m00 voor pony's was Lien De Dycker de beste. Zij rekende op Orchid's Ronika om in 27,49 seconden een foutloze ronde te springen. Julie Strauven en Cara DJ volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 29,30 secnoden. Diethe van Beylen en Luminahof's Maura vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 34,12 seconden. 

Fleur Lenaerts (Jinne) en Sarah Verheyen (Foxy Lady Lg) vervolledigden de top vijf.

In het 90 cm waren Pauline Raze (Come On Rose des Vents), Julie Strauven (Jabelle Mca) en Elise van Regenmortel (Troubadour Optimus) de drie laureaten. In het 90 cm bezetten Lynn Caluwaert (Quickly), Louise Strauven (Giorno Dinsegotte) en Louis Gysbrechts (Mini Hoeve's Alyon) het podium.

Klik hier voor alle resultaten