Liezel Everars en Fs Capelli De Niro Belgisch Kampioen Pony’s. "Ik ben echt heel blij met Cappi hij werd steeds beter gedurende het BK"

Liezel Everars en Fs Capelli De Niro Belgisch Kampioen Pony’s. "Ik ben echt heel blij met Cappi hij werd steeds beter gedurende het BK"

Liezel Everars rijdt overtuigend naar de overwinning tijdens het BK voor de Pony’s. Na de winst in de Team Test, de Individuele proef kwam daar ook de overwinning bij in de afsluitende Kür op muziek (79.425%).

Liezel Everars: “Ik ben echt heel blij met Cappi hij werd steeds beter gedurende het BK, bijna 80% in de Kür, ik had dit op voorhand niet zo kunnen bedenken. Hij gaat steeds beter en beter”.


Emilie Herweyers en Don’t Dream WE worden tweede op het BK Pony’s. Haar afsluitende Kür op muziek werd beloond met 75.555%. Een tweede plaats behaalde zij al eerder op de dag tijdens het BK Children.


Emilie Herwyers: “Met Don’t Dream hebben we best al wel wat ervaring deze Bronzen Medaille daar ben ik echt heel blij mee. Dat ik ook een Zilveren medaille won met Kalegro C-Two DVB bij de Children dat had ik niet gedacht, ze is nog zo jong en nog zo weinig ervaring. Heel trots hoe ze zicht hier zo heeft laten zien ondanks alle indrukken”.


De Bronzen Medaille was er voor Anna Peeters en Balotelli 2. Tijdens de afsluitende Kür reden Anna en Balotelli naar de tweede plaats met 75.905%.


Anna Peeters: “Een Bronzen medaille is een droom, ik ben daar ben ik echt heel blij mee. Vandaag ook een tweede plaats in de Kür dit had ik niet durven dromen”.