Lieven Devos schittert in 1.55m Sunshine Tour Grand Prix! Brash wint!

Lieven Devos schittert in 1.55m Sunshine Tour Grand Prix! Brash wint!

De 1.55m CSI4* Grand Prix in Vejer de la Fronteira leverde topsport. Na een barrage met negen hield Scott Brash de concurrentie achter zich met Hello Valentino (Diamantino).

Voor België noteerde voormalig Belgisch kampioen, Lieven Devos het beste resultaat. Devos loodste zijn 16-jarige Inca's Big Think (Think Big van T&L) met één tijdsfout in de basis naar de tiende plaats. Andres Vereecke, die eerder al de sterkhouder was in de 1.50m Medium Tour Grand Prix, volgde met Call me De Muze (Clarissimo Z) op de 13e plek.

De snelste chrono kwam op naam van Scott Brash en de 10-jarige Hello Valentino (Diamantino). Het duo sprong als enige foutloos onder de 37 seconden. Op het podium volgde Rene Lopez Lizarazo met de 11-jarige SF-merrie, Driss de Kerglenn (Mylord Carthago*HN). Op de derde plaats volgde de Duitse amazone, Kendra Claricia Brinkop met de 11-jarige KWPN-merrie, In Time (Tangelo van de Zuuthoeve).

Het duo werd opgevolgd door Max Kühner die met Eic Quantum Robin V (Carambole) voor bleef op Christoph Obernauer en Kleons Renegade (Quintero).

Uitslag