Lieven Devos en Vincent Lambrecht tinten podium Belgisch in Valencia

Lieven Devos en Vincent Lambrecht tinten  podium Belgisch in  Valencia

Onder de Spaanse zon blijven de Belgen opvallen. In Valencia sprongen Lieven Devos en Vincent Lambrecht deze ochtend op het podium in de rubriek voor vijf-en zesjarigen.

De Spaanse springruiter, Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez snelde naar de eindwinst in de proef voor jonge paarden. Samen met de Harley VDL-merrie, I Mose Vls verwees de Spanjaard Lieven  Devos, met ruim twee seconden verschil, naar de tweede plaats. 

Devos zet zo zijn sterke prestaties verder. De  West-Vlaming strandde op de tweede plek met E-Risingson Z (Elvis Ter Putte). Landgenoot Vincent Lambrecht volgde op de derde plaats met zijn sBs-ruin, Hummer du Seigneur (Jenson Van't Meulenhof).

Net buiten het podium sprongen ook  Bart Anthonissen met Dreamcatcher Z (Diamant de Semilly) en Liesje Vanderwegen met New-Light  van het Rezenhof (Cooper vd Heffinck) in de prijzen.

Eerder  snelde Stephen Mercer  met C Issy Bee Z (Cyber V Berkenbroeck) naar de winst in de CSI1* 1.10m proef. Melissa Laenen (Firenze vd Withoeve, v. Eros Platiere) en Kasper de Boeck (Ildivo) volgden in de prijzen op de negende en elfde plek


Alle resultaten