Lieven Devos eerste en podiumplaats voor Loic Cannaert in Opglabbeek

Lieven Devos eerste en podiumplaats voor Loic Cannaert in Opglabbeek

Lieven Devos kon de eerste plaats bemachtigen tijdens het CSI2* 1m35 in Opglabbeek. Samen met Eldorrado Mvnz reed hij naar de overwinning met een tijd van 26.29 seconden. 

Loic Cannaert bemachtigde de tweede plaats met Django Django Z (v. Diamant de Semilly) met een score van 28.72 seconden. De Duitser Jens Wawrausscheck werd derde met Classic 48 (v. Acolino 4) met een tijd van 28.73 seconden. Demi Dijks werd vierde met Catch Twent Two Vo Z (v. Catoki) en Flo Norris kon zich vijfde plaatsen met Nequila (v. Nekton). 

Resultaten

Tijdens het CSI1* 1m30 werd Flo Norris eerste met Kadance Van'T Lozerhof, een nakomeling van Kashmir Van Schuttershof met 59.50 seconden. De Italiaan Edoardo Alain Dubois kon zich tweede plaatsen met Justified (v. Action Breaker) met een tijd van 64.56 seconden. Demi Dijks werd derde met Quiwi Capitola (v. Quiwi Dream) met 71.13 seconden. James Bellington kon de vierde plaats bemachtigen met Goodluch VDL (v. Baltic VDL) en Melissa Zerbini werd vijfde met Floriana Adonisz (v. Waldes). 

Resultaten