Lier: Charline Vandergeeten pakt top vijf plaats in Youngster Tour Finale, Francisco José Mesquita Musa wint opnieuw

Lier: Charline Vandergeeten pakt top vijf plaats in Youngster Tour Finale, Francisco José Mesquita Musa wint opnieuw

In het Azelhof in Lier zonet de Youngster Tour Finale voor vijf- en zesjarige paarden op zijn einde. Hij won op donderdag, hij won op vrijdag en hij wint nu ook op zaterdag. Braziliaanse ruiter Francisco José Mesquita Musa reed wederom naar de overwinning dit weekend. Charline Vandergeeten zorgde met een vierde plaats voor de beste Belgische prestatie in deze rubriek. 

Francisco José Mesquita Musa kon rekenen op Miss Blue Z (v. Couperus) om de winnende tijd van 28,55 seconden neer te zetten. Viktor Edvinsson bezorgde Zweden een tweede plaats. In het zadel van Yoga Hastak (v. Heartbeat) reed hij over de finish in 28,99 seconden. Max Thirouin vervolledigde het podium met Gorille Doral (v. Galopin Du Biolay) met een tijd van 31,56 seconden. 

Charline Vandergeeten (Quincy van de Romstee) zorgde voor een Belgische vierde plaats. Jody Van Gerwen (CCstud's Larasina) reed naar een vierde plaats voor Nederland. 

Andere Belgische top tien klasseringen waren er voor Steven Vermeir (Dancing Dollars NS Z) en Bart Bomere (Dynasty Van 'T Ameldonk Z). 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: © Equnews