Larissa Pauluis domineert opnieuw de Grote Tour op het BK in Lier

Larissa Pauluis domineert opnieuw de Grote Tour op het BK in Lier

In het Azelhof in Lier stond de tweede ronde van de Grote Tour van het BK op het programma. Dat werd een Grand Prix Special die opnieuw gedomineerd werd door Larissa Pauluis. Ook vandaag nam ze de eerste en de tweede plaats voor haar rekening. In de Kleine Tour van het BK kon Isabel Cool opnieuw winnen. 

Larissa Pauluis won ook vandaag weer met First-Step Valentin (v. Vitalis). Met de voskleurige hengst scoorde ze 73,064%. Voor de tweede plaats kon ze weer rekenen op Flambeau (Ampere). Daarmee scoorde ze 72,702%. Op drie kregen we Amandine Prevost met Quaterdance (v. Quarterback). 


BK Kleine Tour - Intermediate I 

Ook hier kregen we dezelfde winnaar als gisteren. Isabel Cool reed Herr Charmeur Coolhorses (v. Charmeur) naar de overwinning in 71,588%. Suraya Hendrikx volgde kort daarna op de tweede plaats. Met Benicia (v. Benicio) scoorde ze 71,324%. De derde plaats was opnieuw voor Isabel Cool, deze keer met Glorious Coolhorses (v. Krack C). 


Platina Cup - Intermediate II 

In de Platina Cup ging de overwinning naar Laurens Vanderbeeken en Gamin van het Waterhof (v. Krack C). Zij scoorden 69,882%. Op twee zagen we Priscilla De Jong, die met Vork's Jackson (v. Johnson) 69,441% scoorde. De top drie werd vervolledigd door Cathy Van Leeuw en Donnerfunke (v. Dancier). 


Klik hier voor alle uitslagen.