Kyle Cuypers oppermachtig in hoofdnummer van Bilzen

Kyle Cuypers oppermachtig in hoofdnummer van Bilzen

De Ruitersclub in Bilzen vormde afgelopen weekend het toneel voor heel wat regionale ruiters. In het 1.20m hoofdnummer op zondag was het Kyle Cuypers die bijna de volledige top vijf beheerste. Enkel Henk Clabots wist zich een weg te wringen tussen de vele klasseringen van Cuypers. 

Voor de overwinning kon Kyle Cuypers rekenen op Mystic Lady Van 't Buxushof (v. Toulon) om de winnende tijd neer te zetten van 29,00 seconden. Ook de tweede plaats nam hij voor zijn rekening in het zadel van Pandora van 't Buxushof (v. Toulon). Het duo finishte in 30,47 seconden. Henk Clabots en Just A Loney Boy Stuyvenberghof (v. Cicero Z) vulden de top drie aan en snelden over de eindmeet in 31,86 seconden. 

Ook de vierde plek was geheel voor Kyle Cuypers (Quadro Van 't Buxushof). Sien Daenen (Boreal D'elle) eindigde vijfde. 

Cuypers en Clabots blijven prijzen verzamelen 

Ook in de 1.15m proef gaven Cuypers en Clabots de concurrentie geen kans. Kyle snelde met Chester VI Z (v. Clintissomo Z) in 29,74 seconden naar de overwinning in deze rubriek. Hiermee was hij opnieuw Henk Clabots te snel af. Hij reed in het zadel van Conchita Z (v. Candillo Z) in 30,02 seconden naar het zilver. Emmaly Panis en Apollo V Z (v. Andiamo Z) verzekerden de derde plaats met een tijd van 30,09 seconden. 

De vierde plaats was ook hier weer voor Kyle Cuypers (Nagante). Valerie Clauw (Crespo) nam genoegen met de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.