Krismar Stables scoort dankzij Mathieu Bourdeaud'hui in Young Riders Grand Prix Valkenswaard

Krismar Stables scoort dankzij Mathieu Bourdeaud'hui in Young Riders Grand Prix Valkenswaard

Met vier kwamen ze aan de start van de 1.50m herkansing in de Young Riders Grand Prix van Valkenswaard. Enkel Henry Munsberg hield het foutloos in deze barrage. Samen met Nola van St Maarten (Kannan) sprong de Duitser naar de winst van deze Grote Prijs.

De snelste chrono kwam op naam van Nicole Lockhead Anderson met onder het zadel Miss Aragona PS (Messenger). Met één springfout  bleef de amazone voor op België's Mathieu Bourdead'hui die het podium vervolledigde in het zadel van de achtjarige Oscar The Homage (Quint vh Maarlo Z).

Voor eigen publiek strandde Nikita Cheung met Noberlina vd Laarseheide Z (Nabab de Rêve) op de vierde plek. De top vijf werd afgewerkt door Isabelle Grandke met onder het zadel de 13-jarige Quukske Z (Quasimodo Z).

Clémentine Lux scoort op Children podium

In de Children Grand Prix schittert Hennes Mühlenbeck met de 10-jarige Lord Jaegerkrug M (Lord Ludwigsburg) op de eerste plaats. Jesse Berkers volgde voor eigen publiek met Aragon Happhira (Corland) voor de Belgische  amazone Clémentine Lux met de achtjarige Cash de l'Ecuyer (Cassander C)

Volledige uitslag

Uitslag Children GP