KR: Henk Clabots naar de overwinning in Serie 2

KR: Henk Clabots naar de overwinning in Serie 2

Op vrijdag werd er in het Woutershof de Serie 2 rubriek van de Kempische regionale gesprongen. De winst ging naar Henk Clabots. Hij rekende op Linde vd Zilverenhoek om in 27,50 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee was hij ruim een seconde sneller dan William Schuppen die met Lover Boy op de tweede plaats eindigde. Schuppen sprong een foutloze tweede fase en klokte af in 28,55 seconden. Lars Demeersman deelde de tweede plaats met Schuppen. Hij rekende op Lambick van de Vlindervallei om in exact dezelfde chrono te finishen. 

Guido Hornesch (Lucca D Over Z) en Zita Houten (Nougat van Oterhof Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

115 Cavalor Cup

Er werd bovendien ook een manche van de Cavalor Cup gesprongen in het Woutershof dit weekend. Hierin ging de winst naar Emmaly Panis. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Apollo V Z en finishte in 24,30 seconden. Kim Nullens eindigde op de tweede plaats met Glamour onder het zadel. Deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 25,24 seconden. Kyana Vranken en Casandra L Z vervolledigden het podium.

Mauri Meesters (Kamiemie Wh) en Lisa Ceunen (Gabriz van het Ringboom Z) volgden op plaatsen vier en vijf.

Serie 1

Tot slot werd er op vrijdag nog een 1m15 gesprongen. De winst was voor Ephsieny van Roy. Zij rekende op Daphne vd Brouwershoeve om in 26,13 seconden een foutloze ronde te sprongen. Kirsten Houben en Jarez de la Frontera eindigden op de tweede plaats. Dit duo kon een foutloze ronde springen en klokte af in 29,27 seconden. Wendy Oeyen volgde met Hope van de Keihoeve op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 31,52 seconden. 

Jorne Schroyen (Asta vh Langveld Z) en Jens Thys (Kurioso van de Cruyenvelden) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor alle resultaten