Koen Vereecke houdt Belgische eer hoog in Bonheiden

Koen Vereecke houdt Belgische eer hoog in Bonheiden

De Nederlandse combinaties blijven sterk scoren in Bonheiden. In de 1.40m rubriek wist Kim Emmen opnieuw een rubriek op naam te schrijven. Voor eigen publiek scoorde voormalig Belgisch kampioen, Koen Vereecke de vierde plaats.

Kim Emmen was veruit de snelste met de 11-jarige Toulon-ruin, Jack van het Dennehof. Het duo bleef net geen twee seconden voor op Toni Hassmann met de 9-jarige Call Me  Diva (Conthargos). Het podium werd afgewerkt door de Nederlandse springruiter, Jack Ansems met de 10-jarige KWPN-merrie, Fliere Fluiter (VDL  Zirocco Blue).

Voor eigen publiek volgde Vitaminalia-ruiter, Koen Vereecke op de vierde plaats. De voormalige Belgische kampioen volgde op de vierde plek met Arioso du  Bois (Rock'N Roll de Semilly). Hayley Barnhill vervolledigde de top vijf in het zadel van  Candesco (Grey Top).

Een peloton Belgen volgde met Bunoit Moeskops op kop. Moeskops sprong naar de zesde plek met Kiarado (Diarado) en bleef zo Jeroen De Winter (Karmelita van den Dries), Bart Anthonissen (Mr Blue C) en Gilles Thomas (Evita) voor.

Uitslag