Koen de Waele pakt GP-winst op stal Vincent Martens

Koen de Waele pakt GP-winst op stal Vincent Martens

Op Stal Vincent Martens in Tielt stonden zaterdag en zondag winterwerkingen op het programma. Op zaterdag werd de 1.35m DM Equine Grote Prijs verreden. 

Zes combinaties wisten de nul te behouden en mochten het dus uitvechten in de barrage. Koen de Waele was uiteindelijk diegene die de ereronde mocht leiden. Zijn Magic zette in de barrage de winnende tijd neer van 33,58 seconden en was daarmee twee seconden sneller dan Isabel De Rijcker. Zij eindigde met Gentelmen van Loheky op de tweede plaats. Het laatste schavotje van het podium was voor Wim Vinckx met Floor en een barragetijd van 36,48 seconden. 

De Rijcker nam ook plaats vier voor haar rekening met Impuls van de Heffinck. Vinckx was dan weer terug te vinden op de vijfde plaats met Otto de Kalvarie. 

De hoofdrubriek bij de pony's, die op zondag plaatsvond, werd gewonnen door Louise Brusselle met Atchoum's dream. Op het podium werd zij vergezeld door Lars Verschueren, die met Orchid's Manique tweede eindigde en Nora Van Haelst die met Road Runner Van De Bucxtale het brons mee naar huis neemt. 

Klik hier voor alle resultaten.