Kasper De Boeck schittert in avondprogramma Lier

Kasper De Boeck schittert in  avondprogramma Lier

De Belgische springruiters hebben Valentijn in stijl afgesloten op het Azelhof. Nadat Wilm Vermeir de 1.45m Longines Ranking rubriek won namen de CSI1* combinaties het programma over.

In de 1.20m rubriek  deed Camille Biebuyck halfweg de proef een goede poging Apolline Delrue van de troon te stoten. De Franse amazone haar tijd bleek echter niet te kloppen. Samen met Azur de Lannay (Diamant de Semilly) won Delrue voor Camille Biebuyck met de KWPN-merrie, Estella W (Carthino z). Het duo werd opgevolgd door Philip Wendelboe met onder het zadel de BWP-merrie,  Bonita 449 (Blue Boy v. Berkenbroeck).

Biebuyck strandde ook op de achtste plaats met Kenya Van de Kleinheide (Thunder vd Zuuthoeve). Dit duo werd opgevolgd door Evelyne Leemans met onder het zadel Lelielounka Stw (Emerald).

Eerder won Kasper De Boeck de 1.10m rubriek met Caramel Wijngaardhoeve Z (Chellano Z). Het paar was ruim vier seconden sneller dan Yari Van den Branden met Lagrisco (Galisco Van Paemel). Sally Van der Veken vervolledigde het Belgische podium in het zadel van B-noblesse De Mauretus Z (Balou du Rouet).