Kasper De Boeck en Ellen Anthonissen pakken goud in slotrubrieken van de dag

Kasper De Boeck en Ellen Anthonissen pakken goud in slotrubrieken van de dag

In Lier werd gisterenavond tot in de latere uurtjes gesprongen. In de CSI1* rubriek kregen de ruiters nog een parcours over de hoogte van 1.20m voorgeschoteld. Kasper De Boeck bleek nog goed wakker te zijn en snelde naar de overwinning. 

Kasper De Boeck en Gerenia (v. Cantos) reden de winnende tijd van 23,39 seconden. Zusjes Bomeré zaten hem op de hielen. Estee Bomeré en Helios Van 'T Hemelszoet (v. Catwalk Van De Helle) namen genoegen met de tweede plaats. Het duo reed over de finish in 23,47 seconden. Ella Bomeré en Caelum Ter Wilgen (v. Quick Star) vervolledigden het podium in een tijd van 24,72 seconden. 

Benny van de Walle (Katy van 't Pauwenhof) reed naar een vierde plaats. Elien D'Hondt (Valentina De Sarlar Z) verzekerde een vijfde plek. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.10m proef was het Ellen Anthonissen die de overwinning wist binnen te slepen. Met Kira-K.A. (v. Nabab de Reve) reed ze over de finish in 24,60 seconden. Noeh Orak zorgde voor nog een Belgische tweede plaats met Governor Dk Z (v. Glasglow W VH Merelsnest) met een tijd van 27,80 seconden. Solana Larocca Ferrero en LW Chance Z vervolledigden het podium in 28,23 seconden. 

Madeleine Boxberger (Balduin 40) werd vierde. Josephine Lepage (Lady Z) nam de vijfde plaats voor haar rekening. 

Logan Leemans (Columbus Van Colen Z) zorgde voor nog een andere Belgische klassering. 

Klik hier voor de resultaten.