Karin Donckers wint CCI2*-L van Strzegom, Laura Loge scoort in CCIO4* Nations Cup

Karin Donckers wint CCI2*-L van Strzegom, Laura Loge scoort in CCIO4* Nations Cup

Karin Donckers heeft in het Poolse Strzegom vandaag de CCI2*-L gewonnen met Ludique du Coeur des Collines. Het duo verzamelde 30,3 strafpunten en werd zo eerste. Laura Loge kon een mooie plaats grijpen in de Nations Cup. 

CCI2*-L

De Zweedse Katrin Norling volgde Donckers op met Hulliebullie. Zij werden tweede met 33 strafpunten, 3,6 minder dan de Nederlandse Merel Blom met Bonmahon Silver Vixen. Lara De Liedekerke werd elfde. 

CCIO4*-NC

De Duitse eventinglegende Michael Jung en fischerChipmunk FRH wonnen de Nations Cup individueel met 25,2 strafpunten. De Brit Ben Hobday volgde met 28,7 strafpunten met Shadow Man, FRH Corrida sprong met Andreas Dibowski naar de dede plaats voor Duitsland. Tim Lips finishte als vijfde met Bayro voor Nederalnd, Josefa Sommer en Hamilton grepen de vijfde plaats voor Duitsland.

Laura Loge en Absolut Allegro konden de zesde plaats grijpen voor ons land. 

CCIO4*-NC TEAM

Het Duitse team greep de overwinning met 90,4 strafpunten. Het team bestond uit Michael Jung met fischerChipmunk FRH, Andreas Dibowski en FRH Corrida, Josefa Sommer en Hamilton 24 en Miriam Engel met Bonita Bella. 

De tweede plaats ging naar Groot-Brittannië met 122,5 strafpunten. De Nederlanders grepen het brons met 146,7 strafpunten. België werd zevende. 

CCI4*-L 

In deze proef werd Julia Schmitz voor ons land negende met Lady Like. Yoshiaki Oiwa en Bart L JRA wonnen. 

CCI2*-S

Lara De Liedekerke stuurde Freya des Concessions naar de vijfde plaats in deze rubriek. De overwinning was voor Duitsland met Dirk Schrade en Dajara 4. 

Klik hier voor alle resultaten.