Karin Donckers schittert in Oudkarpsel

Karin Donckers schittert in Oudkarpsel

Afgelopen weekend heeft Karin Donckers zich laten opvallen in de CCI4* S van Oudkarpsel. De winst kwam op naam van  Arne Bergendahl met Checkovich (Chequille). Jarno Debusschere reed op het podium in de CCI2* L

Het Duitse duo startte de competitie als achtste mar wist door een sterke cross op zaterdag te stijgen naar de eerste plaats in het klassement. Een foutloos parcours verzekerde de winst.

Voor België noteerde Karin Donckers het beste resultaat. Donckers strandde na het dressuur met de 12-jarige Leipheimer Van 't Verahof (Vigo d'Arsouilles) op de derde plaats. Uiteindelijk strandde het paar op de vijfde plaats door tijdsfouten in de cross en het spring parcours.

Eerder reed Jarno Debusschere met Star Connection FRH (Chacco-Blue) naar de tweede plaats in de CCI2* L. Debusschere nam een ietwat onzekere start met een vierde plaats in het dressuur maar werkte zich na de cross en het springen op naar de tweede plaats. Enkel Kristy Snepvangers en Gambler van Hc de Hoeve (Special D) deden het beter.

Alle resultaten