Jumping: Volg dit jaar de cyclus op de voet via livestream!

Jumping: Volg dit jaar de cyclus op de voet via livestream!


Donderdag 10 juni is het weer zo ver! Nu ook de amateursporters opnieuw op wedstrijd kunnen gaat de STX Cyclus jonge paarden eindelijk van start.De STX Cyclus zal verlopen over zes weekends en we gaan meteen van start met een 'dubbel cyclusweekend'! Tijdens het eerste weekend staat er zowel een cycluswedstrijd van LEWB (Baudour), als een van Paardensport Vlaanderen (Kuringen) op het programma.


Het is opnieuw een schot in de roos en onze jeugdige paarden staan te springen om aan de start te komen. De cyclus in Kuringen is, met uitzondering van de proef voor7-jarige paarden, volledig volzet en ook in Baudour zijn er maar liefst 433 paarden ingeschreven. Met deze cijfers zijn we op weg naar een nieuwe recordeditie van de STX Cyclus Jonge Paarden!

En er is meer goed nieuws! De STX Cyclus heeft vanaf dit jaar een gloednieuwe samenwerking met niemand minder dan Clip My Horse! Iedereen zal dus de mogelijkheid hebben om alle wedstrijden te volgen via livestream. De volledige wedstrijd zal telkens gestreamd worden van begin tot einde, en zal te volgen zijn via de website van Paardensport Vlaanderen. Klik hier om de cyclus, vanaf donderdag, te volgen:

Kuringen: https://www.clipmyhorse.tv/nl_BE/events/6752/stx-cyclus-kuringen

Baudour: https://www.clipmyhorse.tv/nl_BE/events/6753/stx-cyclus-baudour


Bron: Paardensport Vlaanderen