Jos Verlooy wederom beste Belg in hoofdnummer Hubside

Jos Verlooy wederom beste Belg in hoofdnummer Hubside

In Hubside werd zonet het hoofdnummer van de dag gesprongen: een 1m50 rubriek die rechtstreeks tegen de klok gereden werd. De winst ging naar de Zwitserse nummer twee van de wereld: Martin Fuchs. Hij reed Tam Tam du Valon (v. Ogrion des Champs) foutloos naar de finish in 67,21 seconden. Hiermee bleef hij Thierry Rozier voor die met Woest de Cantraie Z (v. Winningmood vd Arenberg) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Hij kon eveneens de nul behouden en finishte in 69,41 seconden. 

Enkel de top twee kon de nul behouden. Marc Houtzager eindigde met Habitat BP (v. Dantos) op de derde plaats met één puntje voor tijd. Ook Harrie Smolder en Dolinn (v. Cardento) kreeg één punt voor tijd achter zijn naam. Dit leverde hem wel nog de vierde plaats op. Max Kühner vervolledigde de top vijf met twee punten voor tijd. Hij rekende hiervoor op Elektric Blue P (v. Eldorado vd Zeshoek). 

De beste Belg was Jos Verlooy. Hij sprong weliswaar een snelle ronde met Caracas (v. Casall) onder het zadel maar kreeg één springfout achter zijn naam. Dit leverde hem wel nog de achtste plaats op.

Klik hier voor de resultaten