Jos Verlooy: "Volgens mij zullen we in eerste instantie vooral CSI2* wedstrijden hebben"

Jos Verlooy: "Volgens mij zullen we in eerste instantie vooral CSI2* wedstrijden hebben"

Jos Verlooy zit thuis, net zoals iedereen. Hij kijkt echter al voorzichtig vooruit naar de toekomst: "Ik denk dat we in eerste instantie vooral veel CSI2* wedstrijden zullen hebben". 

Er worden meer en meer CSI5* wedstrijden afgelast en dat is ook Jos Verlooy niet ontgaan: "Ik denk dat er deze zomer erg weinig CSI5* wedstrijden zullen plaatsvinden. Je merkt dat er meer en meer wedstrijden worden afgelast. Ik denk dat ook dat als we, als we terug wedstrijden mogen rijden, vooral veel CSI2* wedstrijden zullen hebben. Hier stelt zich echter het probleem van buitenlandse ruiters dus ik denk dat dat in het begin bekeken zal moeten worden. 

Verlooy zit ook één van zijn grote doelen van dit jaar in het water vallen, De Olympische Spelen. "De Olympische Spelen waren echt een doel voor mij en Igor. Het is dan ook daarom dat ik hem even op rust had gezet. Dat deze Spelen nu wegvallen, is natuurlijk jammer, maar het is niet anders. Ik ben ondertussen wel bezig om Igor zijn conditie terug op peil te brengen voor als de wedstrijden eenmaal terug beginnen. Het is natuurlijk niet makkelijk aangezien niemand weet wanneer dat zal zijn maar als het moment eenmaal daar is, wil ik klaar zijn".