Remco Been en Bridgetown Z (v. Big Star Jr KZ) reden in 60,61 seconden naar een tweede plaats. Op drie zien we opnieuw Jerome Schmidt pronken. Voor deze derde plek reed hij met Elektra Van Schuttershof (v. Kashmir Van Schuttershof) naar een derde plaats. Hij had 61,34 seconden nodig op het hout in de lepels te laten liggen. 

Plaats vier en vijf waren beiden voor Duitsland. Lennert Hauschild (Pride 16) en Eike Felix Thamm (Catado) wisten zo de Duitse eer hoog te houden. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Young Horses rubriek voor de zevenjarige paarden kon België rekenen op Catherine van Roosbroeck die met Emir du Coeur des Collines Z (v. Elvis Ter Putte) naar een tweede plaats reed. Het duo had 62,99 seconden nodig om het parcours, dat gebouwd stond over een hoogte van 1.35m foutloos af te ronden. Winst was er voor Finja Bormann en Lafocolo Crazy Stud (v. Larius W). Zij stopten de klok op 61,41 seconden. Marcel Wegfahrt kon met Mequideur PS (v. Messenger) in 65,20 seconden het podium vervolledigen. 

Plaats vier en vijf waren respectievelijk voor Gaj Riossa (Jerome) en Manuel Feldmann (Zinedream). 

Bjorn Vandenbossche (Cjoxx Z) wist voor nog een andere Belgische klassering te zorgen met een tiende plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI2* 1.40m MT Finale kwalificatie was de winst en de derde plaats voor de Brit Joe Clee. Met Axel 111 Z sprong hij in 56,94 seconden naar de overwinning. Voor de derde plaats kon hij rekenen op Pilou, die een foutloze ronde afwerkte in 58,86 seconden. Het zilver was voor de Duitser Felix Hassmann met Sig Black Panther en een tijd van 58,12 seconden. 

Remco Been eindigde met Balou van het Molenhof Z op de vierde plaats en waren zo de Japanner Eiken Sato en Cosmos Z voor. 

Robin van Thillo was met Ombre d'Emma terug te vinden op plaats zeven. 

Tenslotte sprong Catherine van Roosbroeck met Miles naar de tiende plaats in de CSI1* GP kwalificatie.

Klik hier voor de resultaten.