Jérôme Guery spurt naar de prijzen in Parijs

Jérôme Guery spurt naar de prijzen in Parijs

Het avondprogramma in Parijs had nog een pittige 1.50m speed class op de agenda. De Franse combinaties domineerden voor eigen publiek. Voor België noteerde opnieuw Jérôme Guery de beste ranking.

In deze accumulator domineerden de Franse combinaties. Olivier Perreau was niet te houden en zette midden de proef de recordtijd van 41,53 seconden met GL events Dolce Deceuninck (Toulon). Samen met de sBs-merrie bleef de Fransman ruim één seconde voor op landgenoot, Roger Yves Bost met de SF-merrie, Ballerine Du Vilpion (Baloubet du Rouet). De derde plaats kwam op naam van Henrik von Eckermann. 

De Zweed won eerder al de 1.50m rubriek en strandde ditmaal op de derde trede van het podium. Samen met Dzara Dorchival (Qlassic Bois Margot) bleef von Eckermann nipt voor op de Luxemburger, Victor Bettendorf met Big Star des Forets (Untouchable M).

Op de vijfde plaats strandde Daniel Deusser met de BWP-ruin, Mr Jones (I'M Special de Muze). Voor België bleek opnieuw Jérôme Guery de sterkhouder. De Hermès-ruiter loodste de BWP-ruin, Juristo Van het Hagenhof (Elvis Ter Putte) foutloos naar de achtste plek.

Volledige uitslag