Jeroen de Winter niet te stoppen in 2* 1.40m kleine Grote Prijs van Bonheiden

Jeroen de Winter niet te stoppen in 2* 1.40m kleine Grote Prijs van Bonheiden

In Bonheiden werd zonet de CSI2* 1.40m rubriek afgewerkt met een aparte jump-off waar zo'n veertien ruiters het verder mochten uitvechten wie er met de overwinning naar huis ging. Uiteindelijk was het Jeroen De Winter die overwinning in eigen land hield en de hoofdprijs wist binnen te slepen. 

Jeroen De Winter kon rekenen op Iron Lady Van T Meulenhof (v. Parco) om de winnende tijd van 36,98 seconden neer te zetten in de jump-off. Frederic Vernaet en Born To Win Ap Z (v. Bentley) verzekerden het zilver met een tijd van 37,21 seconden. Chloe Aston en Flavie van de Helle (v. Carlow van de Helle) volgden op de derde plek. Het duo tikte de klok af op 37,41 seconden. 

Thibault Philippaerts (Cap du Marais) verzekerde nog een Belgische vierde plaats. Jessica Burke (Ashdale Divine) eindigde op vijf. 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Thibeau Spits (Cascabel), Charlotte Philippe (Electro Vd Kromsteeg Z), Mathieu Bourdeaud'Hui (Oscar The Homage), Lieven Devos (Eldorrado Mvnz), Virginie Thonon (S&L Motown), Stephanie Andries (Azaria Dinero) en Roy Hanlon (Arcano Z). 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: © AC Pantel