Jeroen Appelen derde in de CSIYH 7 jarige 1.40m competitie in Knokke

Jeroen Appelen derde in de CSIYH 7 jarige 1.40m competitie in Knokke

Vandaag werd in Knokke de CSIYH 6 jarige en 7 jarige proef gereden. Bij de 6 jarige werd er over een hoogte van 1.25m gesprongen. Bij de 7 jarige was dit een hoogte van 1.40m. Jeroen Appelen was de sterkste Belg bij de 7 jarige. 


Kendra Claricia Brinkop won deze proef in het zadel van I'm Fancy Vdm Z (v. I'm Special de Muze) in een tijd van 33.38 seconden. De tweede plaats was voor Lorenzo de Luca en Keswichtime H.V (v. Untouchable 27) in een tijd van 34.36 seconden. Jeroen Appelen en Demerald R Z (v. Diamant de Semilly) werden derde in een tijd van 34.82 seconden. 

Michael Greeve (Keep it Cool Sss) werd knap vierde. De vijfde plek was voor Pieter Devos (Casual Dv Z).

Verder wisten ook Stijn Timmerman (Pandora van de Kruishoeve), Kris Christiaens (Gordon van de Berghoeve Z) en Emilie Conter (Portobella van de Fruitkorf) een plekje in de top tien te bemachtigen. 

Klik hier voor de resultaten

Bij de 6 jarige waren er maar liefst vier landgenoten geklasseerd in de top tien. Zo werd Marthe Heudens (Que Sera T) tweede. Koen Vereecke (Quickly v/d Kruishoeve) werd derde. Thibault Vermeulen (Quibus vd Bisschop) werd vijfde. Kris Christiaens (Qaparezzo -A) werd zesde. 

Klik hier voor de resultaten