In de rubriek voor zeven-en achtjarigen sprong Robin van Thillo met de zevenjarigen BWP-ruin, Reginald T (Mallito) naar de winst. Het paar was slechts enkele honderdsten van een seconde sneller dan Siebe Leemans en zijn Zangersheide-errie, Pippa Blue Z (Plot Blue). Voor eigen publiek volgde Kirsten Rombouts met Abba Z (Aganix du Seigneur).

Samen met de merrie, uit de fokkerij van Leon De Ceuster bleef de amazone een halve seconde voor op Jorik Vervoort en Rothinka Van 't Lusthof (Corico Z). De top vijf werd afgewerkt door Niek Bartholomeus en Rozette van 't Heike (Kaiser van het Lambroeck).

Jan Vermeiren wint op eigen concours

In de proef voor vijf-en zesjarigen sprong organisator, Jan Vermeiren met Stanny HR (Stakkato, fokker: Rob Holsbeek) naar de winst. Vermeiren en zijn zesjarige BWP-hengst waren nipt sneller dan Koen Vereecke met Special Star de Corlato (Big Star). Op de derde plaats volgde Jeroen De Winter in het zadel van Samorin van het Netehof (Nixon van 't Meulenhof). De winnaar van donderdag, Robin van Thillo volgde met Toulouse du Foret Z (Toulon) op plaats vier.


alle uitslagen