Jan Van Alken schrijft Grand Prix Emmers Cup op zijn naam

Jan Van Alken schrijft Grand Prix Emmers Cup op zijn naam

In Sentower Park werd er afgelopen weekend een Euregio verreden. Het 1m30 was het hoofdnummer van de dag en daarin reed Jan van Alken naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Daido van't Ruytershof Z (v. Dieu Merci van T&L) een foutloze ronde springen in 40,99 seconden. 

Martine Dimmendaal en Norhaya Z (v. Nabab de Reve) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden in 41,29 seconden. Anne van Vulpen en Fajoecha vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 42,37 seconden. 

Adja van Usen (Diamante) en Laurens Meynaerts (Concordia Z) volgden op plaatsen vier en vijf. 

In het 1m20 was Louise Decorte de beste. Ze nam zowel de eerste (Adagio De L'enclos de L'Ange) als de tweede (Duvall) plaats voor haar rekening. Voor Kjena Theeraert en Opium van Heiste (v. Kafka vd Heffinck) was er een foutloze ronde in 28,69 seconden. Dit leverde hen de derde plaats op. 

Sophie van Tol (Nibaldy JW vd Moerhoeve) en Martine Dimmendaal (Korhaya II Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Ook in het 1m10 was Louise Decorte de beste. Dit keer zadelde ze Calmore Max om in 22,90 seconden foutloos naar de finish te rijden. Ea Joinneau reed naar de tweede (Evita De Lacour van Lietbeka) en de derde (Boss De Villa D'este) plaats.

Piet Van Aarlen (Diamond Lady) en Stan Schillemans (Djampassi Du Vlist Z) vervolledigden de top vijf.

In het 1m00 bestond de top drie uit Jules Tanghe (W-Happy vd Lindehoeve Z), Tim Geraerts (Quitano 4) en Bethany Vos (Sir de Beau Soleil). In het 1m00 tot slot reed Tifanny Vansweevelt (Diara) naar de overwinning. Valerie Clauw (Arusa) en Sven Adams (Toscan de Bremoy) eindigden op de tweede en derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten