Jan Boyen naar zilver in ochtendrubriek Azelhof

Jan Boyen naar zilver in ochtendrubriek Azelhof

In Lier werden deze ochtend alvast twee rubrieken van de CSI1* competitie gesprongen. In het 1m20 ging de overwinning naar Irma Rubesa. Zij rekende op Benjamin (v. Ukato) om in 59,60 seconden een foutloze ronde te springen. 

De rest van de top drie ging volledig naar Nederlandse ruiters. Gwen Schreuder reed Be Impressed (v. Vancouver) naar de tweede plaats in 59,88 seconden. Fleur Holleman eindigde met Dakota du Buisson Z (v. Dutch Capitol) op de derde plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 61,42 seconden. 

Louise Nyberg (Je suis d'et Castanoo) en Rodrigo Bass (Hyppocampe Db) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

De beste Belgische prestatie kwam van Bieke Bertels. Zij reed Oilily di Cantero (v. Castelino vd Helle) foutloos naar de finish in 64,75 seconden.

CSI1* 1m10

In het 1m10 zorgde Piet Van Aarle voor een Nederlandse overwinning. Hij reed Anyway (v. Arko's Boy Z) foutloos naar de finish in 54,92 seconden. Jan Boyen zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij reed Espresso Vk (v. Ustinov) in 59,25 naar de eindmeet en liet hierbij alle balken in de lepels. Axelle Druyts en de KWPN-merrie Ellexa de Nuit (v. Zirocco Blue Vdl) vervolledigden het podium na een foutloze rond in 59,60 seconden. 

Louise Nyberg (Troy) en Roy van Beek (Vongole R Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten