James Peeters en J'Adore laten Belgisch volkslied klinken in Lier

James Peeters en J'Adore laten Belgisch volkslied klinken in Lier

De Belgische deelnemers blijven sterk scoren in Lier. James Peeters liet zojuist het Belgisch volkslied klinken na afloop van de internationale 1.40m rubriek. Samen met J'Adore (Vagabond de la Pomme) snelde Peeters naar de winst in 33,15 seconden. Met ruim 100 deelnemers werd het klassement opgesplitst. Waardoor er meteen ook een Nederlandse winst was voor Vincent Dings.

James Peeters en zijn J'Adore (Vagabond de la Pomme) waren net geen seconde sneller dan Camila Mazza De Benedicto met de 10-jarige Crush On (Cabachon). Op de derde trede van het podium plaatste Holly Smith zich in deze ranking met Azolette (Commisaris).

Het paar werd opgevolgd door de Nederlandse combinatie, Levi Dreissen met Winx du Vlist Z (Warrant). Samen met de 10-jarige Z-merrie verwees Driessen, Christophe Vanderhasselt met Popeye van 't Klavertje Vier (Cornet Obolensky) naar de vijfde plaats.


Rik Nauta op het podium

Vincent Dings en zijn KWPN-merrie Ivory HDH (Cream On Top) waren in het klassement niet te stoppen en bleven ongeveer een seconde voor op Rodrigo Giesteira Almeida met de SF-merrie, Epure de B'Neville (Bisquet Balou C vd Mispelaere). België's jeugdruiter, Rik Nauta volgde op de derde trede van het podium.

Samen met zijn BWP-merrie, Kia Maria Vd Potaarde (Numero Uno) verwees hij Aleksandra Kieznowska met Amerique Landais (Helios de la Cour II) naar de vierde plek. Net buiten de top vijf volgde Katja Haep met Chanita (Caretino 2) op de zesde plek. Het Belgische duo werd opgevolgd door Jef Peeters met J'Adore Van Het Schaeck (Vagabond de la Pomme).