Ivan Dalton wint nu ook hoofdnummer in St-Katelijne-Waver

Ivan Dalton wint nu ook hoofdnummer in St-Katelijne-Waver

In St-Katelijne-Waver wordt er op maandag, dinsdag en woensdag een Gold League gesprongen. Gisteren was een 1m40 het hoofdnummer. De overwinning ging net als vorig weekend in Lier naar Ivan Dalton. Hij reed Benitpt des Carmilles (v. Ninto de Beaufour) foutloos doorheen de twee fases in 34,38 seconden. 

Chaouki Rijnders en F-La Belle Z (v. Figo de Muze) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 36,56 seconden. Vanina Lombard volgde op de derde plaats. Zij noteerde een foutloze ronde achter haar naam in 37,01 seconden. 

Pascale Lombard (Spartacus) en Eddy Bols (Rock' Roll D Eres Z) vervolledigden de top vijf.

1m30

In het 1m30 was Danny van Es de snelste. Hij rekende op Noor C (v. Bisquet Baou vd Mispelaere) om in 30,03 seconden een foutloze ronde te springen. Violette Bertrand en Dirka de Blondel (v. Very Berlin de Castel) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen in 31,30 seconden. Shelley Harrison en Hero JL (v. Spartacus) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,80 seconden.

Anthony Delage (Diademe Ste Hermelle) en Philippe Vandoorne (Kaiser Clinton Pia) vervolledigden de top vijf.

1m20

Ook in het 1m20 was Danny van Es de beste. Dit keer zadel hij Noor C (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) om in 63,99 seconden een foutloze ronde te springen. Ellen de Swert volgde met Cantchelaro (v. Chagall vd Burggrave) op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 65,04 seconden. Naomi Vaes en Cathina K Z (v. Catoki) maakten de top drie compleet. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 67,29 seconden. 

Lauranne Spits (Ibestra VB) en Ellen de Swert (Gypsy Chip) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten