Ines van den Bosch blijft Goffinet en van Belle voor in 2* 1.30m van Bonheiden

Ines van den Bosch blijft Goffinet en van Belle voor in 2* 1.30m van Bonheiden
Ines van den Bosch was zonet in Bonheiden de snelste in de 2* 1.30m rubriek rechtstreeks tegen de tijd. Hiermee bleef ze de andere twee Belgische springruiters, Thierry Goffinet en Mike van Belle voor op het podium. 

Ines van den Bosch kon rekenen op Infinity Vd Heffinck (v. Contact vd Heffinck) om de winnende tijd van 58,19 seconden neer te zetten in de deze speed class. Thierry Goffinet zat haar op de hielen maar was net niet snel genoeg. In het zadel van Greco Sitte (v. Button Sitte ET) finishte het duo tweede in 59,69 seconden. Mike van Bellen en Frauke Van 'T Hagenhof Z (v. Figo de Muze) vervolledigden het Belgische podium in 61,19 seconden. 

Odile Gierech (Nostradamus Vd Watertoren) eindigde op vier. Lieven Devos (Hannibal) nam genoegen met de vijfde plek die hij deelde samen met Andres Vereecke (Basha). 

Tenslotte waren er nog andere Belgische klasseringen voor Noemie Becker (Prestige du Bois Madame Z), wederom Ines van den Bosch (Vedette), Charlotte Philippe (Neverland Z), Marie Foulon (Easy) en Chloe Vranken (Tahis du Masure).

Klik hier voor de resultaten.