HROV: dit zijn de winnaars van de LJ Leathers pony criteria

HROV: dit zijn de winnaars van de LJ Leathers pony criteria

Het eerste weekend van oktober werd de laatste HROV jumping van 2021 georganiseerd bij Barelhof in Destelbergen. Op het programma stonden de finales van verschillende criteria.Last but not least waren er ook nog de finales van de criteria voor pony's powered by LJ Leathers.

Bij de pony's 60cm ging de overwinning in het eindklassement naar Lily-Rose Volckaert voor Jill Van Cauteren en Ray Meyskens.

Bij de pony's 70cm was Sem Pieters de overwinnaar in het eindklassement voor Gilles Cool en Zita De Wilde.

Nadien was het de beurt aan de pony's 80cm en hier was het opnieuw Sem Pieters die eerste werd in het eindklassement. Tweede werd opnieuw Gilles Cool en de derde plaats was ook hier voor Zita De Wilde.

Vervolgens was het de beurt aan de finale van de pony's 90cm en hier waren het de amazones die het podium mochten beklimmen. Winnares werd Zita De Wilde voor Nora Van Haelst en Dina Van Malderen.

De ponyproeven werden afgesloten met de finale van 1m. Hier was het opnieuw Zita De Wilde die aan de haal ging met overwinning in het eindklassement. Tweede werd Nora Van Haelst en derde werd Dina Van Malderen.

Bron: Facebook

Foto: HROV Facebook