Heudens en Vandecasteele winnen eindklassement Gouden Laars

Heudens en Vandecasteele winnen eindklassement Gouden Laars

In Turnhout werd zonet de hoofdrubriek van de dag gesprongen: het 1m40. Dit leverde meteen ook de eindstand op voor de Young Riders en de Juniors.

Bij de Young Riders schreef Marthe Heudens de eindoverwinning op haar naam. Zij rekende hiervoor op Linguini de la Pomme (v. Marius Claudius). Vandaag was er een vijfde plaats voor hen. Wannes Notelé eindigde op de tweede podiumtrede. Hij rekende vandaag ook op Katana (v. Bufero vh Panishof) om naar de derde plaats te rijden. Voor hem was er dus een tweede plaats in het eindklassement. Jarne Francken en Dame Z (v. Darius) vervolledigden het podium bij de Young Riders.

De winst ging vandaag naar Elke Appeltans. Zij reed Alencia von Hary Z (v. Action-Breaker) naar de overwinning in 35,46 seconden. 

De tweede plaats in de rubriek van vandaag ging naar de eindwinnaar bij de Junioren: Bart Jay Junior Vandecasteele. Zijn rit van vandaag met Kadee van het Heikanthof (v. Esperanto van Paemel) leverde hem de overwinning in het eindklassement op. Hij nam ook de tweede plaats in het eindklassement voor zijn rekening. Voor Mathis Charon Deligny en Palou d'Archonfosse (v. Paloubet) was er een derde plaats in de eindstand.

Klik hier voor de uitslag van vandaag

Foto: Natasja Lenglez