Herteleer, Horemans en Stroobants zorgen voor girl power in het Azelhof

Herteleer, Horemans en Stroobants zorgen voor girl power in het Azelhof

In het Azelhof werd er afgelopen weekend druk op twee pistes gesprongen. Er werd onder andere een regionale wedstrijd van de VOR gesprongen en er stonden verschillende 1m15 rubrieken op het programma.

In het 1m15 op zondag ging de overwinning naar Paulien Herteleer. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Hot Stuff en klokte af in 31,44 seconden. Met deze tijd bleef ze Eliah Pieters voor die met Dictator From Second Life Z de tweede plaats mee naar huis nam. Deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 32,42 seconden. Frederic Marien eindigde met Silas DS Z op de derde plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde in 33,25 seconden. 

Eleonore de Halleux (Good Girl d'Hoogpoort) en Bjarne Geentjens (Jill van Vrijhern) volgden op plaatsen vier en vijf.

Op zaterdag werd het 1m15 gewonnen door Joke Horemans. Zij sprong een foutloze ronde met Ines van de Donkhoeve onder het zadel en klokte af in 61,89 seconden in deze rubriek die rechtstreeks tegen de klok gereden werd. Sandra Willocx en Louisiana de Wiqui namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en finishten in 62,50 seconden. Delphine Kindt en Geneve de Muze waren goed voor de derde plaats na een foutloze ronde in 63,25 seconden. 

Leen Van Thielen (Falouche) en Fien Peeters (Maravillosa M) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Op vrijdag reed Birgit Stroobants naar de overwinning. In deze rubriek die in twee fases verreden werd, was zij de snelste. Ze rekende op Calice vh Hobos Z om in 29,19 seconden een foutloze ronde te springen. Yörg van den Eynden eindigde met Origi de Toxandria Z op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 30,46 seconden. Voor Laura Coremans en Karlita van't Karrewiel was er een derde plaats na een foutloze ronde in 30,50 seconden. 

Axelle Windels (Cas d'Espoir vh Kelfshof) en Shelsey Berckvens (Elwan van Beek Z) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten