Hermès-ruiter, Jérôme Guery schittert voor sponsor in Parijs!

Hermès-ruiter, Jérôme Guery schittert voor sponsor in Parijs!

Jérôme Guery heeft voor zijn sponsor, het modehuis Hermès,  een sterke prestatie neergezet in de 1.50m hoofdrubriek van de Saut Hermès in Parijs. Voor eigen publiek sprong echter Julien Anquetin met Blood Diamond Du Pont naar de winst. 

Anquetin en de 12-jarige zoon van Diamant de Semilly bleven slechts één honderdste van een seconde voor op landgenoot Julien Epaillard met de SF-merrie, Dubai du Cedre (Baloubet du Rouet). De Italiaanse snelheidsdeuvel, Emanuele Gaudiano noteerde één tiende van een seconde verschil met de winnaar en strandde zo op de derde plek.

Gaudiano vervolledigde het podium met zijn 14-jarige Chacco-Blue-zoon, Chalou. Het paar verwees Olivier Perreau met GL Events Venizia D'Aiguilly (Diamant de Semilly) naar de  vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Jérôme Guery met onder het zadel Optimus Agro's 13-jarige Cristel (Diamant de Semilly).

Eerder sprong Rik Hemeryck al in de prijzen. Ook in de 1.50m hoofdrubriek hield de Belg het foutloos. Samen met Morfine de Muze (Nabab de Rêve) plaatste Hemeryck zich foutloos op de dertiende plek.