Nouwen, Hendrikx en Cool winnen eerste rubrieken in Lier

Nouwen, Hendrikx en Cool winnen eerste rubrieken in Lier

In Lier werden vandaag de eerste rubrieken van het BK dressuur verreden. De laatste rubriek die voor vandaag op de planning stond, was een 3 Tour B Niveau 4 proef. Suraya Hendrikx reed Benicia (v. Benicio) naar de overwinning. Ze scoorde een totaal van 71,594%. De tweede plaats was voor Brecht D'Hoore en Inverness WH (v. Everdale). Hun proef werd door de jury met een totaal van 69,938% beloond. Isabel Cool en Herr Charmeur (v. Charmeur) vervolledigden de top drie met een totaal van 67,781%.

Ruut Pasgang (James Pleasure) en Jorinde Verwimp (Ampere's Diamond vh Klaverhof) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

In tour C reed Isabel Cool naar de overwinning. Zij rekende op Cheatodon (v. Vic) om in 68,294% naar de overwinning te rijden. Hiermee bleef ze Sam Verheyden voor die met Kryptonite van de Performing Stables (v. Fidertanz) op de tweede plaats eindigde. Zij reden naar een totaal van 68,177%. Kara Bosman (Fiderprincess) vervolledigden de top drie.

Voor Anne Ponsaerts (Carrera) en Nicky Peeters (Condiblesse vd Kempenhoeve) was er een vierde en vijfde plek.

In tour A was er een overwinning voor Naomi Nouwen. Haar proef werd met een totaal van 69,576% beloond. Dit leverde haar en Frevo (v. Zizi Top) de eerste plaats op. Laureen Poncelet en Sir Rubinus reden naar de tweede plaats met een score van 69,061%. Wouter D'Hoore en Luna S (v. Breitling W) vervolledigden de top drie met een score van 68,273%. 

Nima Verberne (Silent Gatano) en Dominique D'Hoore- van der Horst (Wolfshoeve's Dancing Boy) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor alle resultaten