Guisson en Philippaerts blijven in top vijf na tweede manche EK Junioren

Guisson en Philippaerts blijven in top vijf na tweede manche EK Junioren

In Vilamoura werd zonet de tweede manche van het EK voor Junioren gesprongen en opnieuw slaagden de Belgen erin een topprestatie neer te zetten. Tristan Guisson kon met Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Reve) een foutloze ronde springen wat hem meteen de vierde plaats in het klassement oplevert. Ook Anthony Philippaerts slaagde er met J'Adore van het Schaeck (v. Vagabond de La Pomme) in een foutloze ronde te springen; Dit resulteerde in een voorlopige vijfde plaats. 

Bart Jay Junior Vandecasteele en de Mack Jack Courtier (v. VDL Indoctro) konden eveneens de nul behouden. Hij staat voorlopig op de zevende plaats. Voor Aurelia Guisson was er met No Limit vh Legitahof (v. Nabab de Reve) één fout maar ze staan nog steeds in de top tien. Evelyne Putters en Uith de Rotes (v. Calvaro FC) staan net buiten de top tien op de twaalfde plaats. Ze kregen één springfout en één tijdsfout achter hun naam.

Dit betekent eveneens dat de Belgische Junioren nog steeds aan de leiding staan in de landenprijs. Ze delen die leiderspositie met nog zes andere landen! 

Klik hier voor alle resultaten