Gudrun Patteet laat Brabançonne weerklinken in CSI4* 1.45m

Gudrun Patteet laat Brabançonne weerklinken in CSI4* 1.45m

Op de tweede dag van de CSI-jumping in Duitsland werd de CSI4* rubriek gewonnen door Gudrun Patteet. Patteet was van de 15 foutloze combinaties de snelste.

Gudrun Patteet en Sea Coast Donna Z (V. Diamant de Semilly) wonnen de CSI4* in Hof Waterkant. Met de chrono op 61,46 overtroffen ze de lokale ruiters. Philip Rüping eindigde tweede met Miss Chacco PS (V. Chacco-Blue). Op de derde plek kwamen Katrin Eckermann Cascadello-Boy RM (V. Cascadello I). 

Andreas Schou en Granata (V. Baltic VDL) finishten in 62,36 seconden, wat goed was voor een vierde plek. Richard Vogel kon met Codex 28 (V. Contendros) de vijfde plek voor zijn rekening nemen.

Patteet zadelde Sea Coast Donna Z de dag ervoor ook al op in de CSI4* 1.40m maar moest daar genoegen nemen met een 17e plek. Het was Felix Fassmann die de te kloppen tijd kon bepalen. Hij reed GSI Pit Perigueux (V. Perigueux) naar een foutloze ronde in 57,33 seconden. Het zilver was ook voor een lokale combinatie. Richard Gardner sloot met Calisto 5 (V. Colman) de top 3 af. 

Caroline Rehoff Pedersen werd vierde met Chacciency (V. Chacco-Blue) en verwees zo Janne F Meyer-Zimmerman samen met Büttner's Minimax (V. Cornado I) naar een vijfde plek. 

Alle resultaten

Copyright: ACP Pantel