Gudrun Patteet en Jérôme Guery ijzerstrek in 1.45m rankingproef

Gudrun Patteet en Jérôme Guery ijzerstrek in 1.45m rankingproef

In Valence wist Gudrun Patteet zonet brons te verzekeren in de viersterren 1.45m Longines Rankingproef. Hiervoor kon ze rekenen op Sea Coast Monalisa Van'T Paradijs (v. Bomako de Muze) om in 31,29 seconden over de finish te rijden in de tweede fase. Jérôme Guery (Margriet de Mariposa) scoorde een vijfde plaats. 

Winst was er voor de Italiaan Emanuele Gaudiano en de merrie Carlotta 232 (v. Chaccomo). Zij reden de snelste tijd in 30,08 seconden. Roger Yves Bost en Urane (v. Miami de Semilly) wisten het hout onaangeroerd te laten in 30,14 seconden en namen zo het zilver mee naar huis. 

Edward Levy (Confidence d'Ass) nam genoegen met een vierde plaats. 

Koen Vereecke wist zich met zowel Kasanova de La Pomme en Lector vd Bisschop als achtste en negende te klasseren.  

Klik hier voor de resultaten. 

Eerder vandaag wist Jérôme Guery in Valence ook al naar een achtste plaats te rijden in de CSI2* 1.30m rubriek. Hiervoor kon hij rekenen op de hengst Uniquo (v. Uriko).

Het podium in deze proef werd volledig bezet door Frankrijk. Winst voor Jean Luc Mourier en High Level (v. Lord Z) die in 62,64 seconden over de finish reden. Francois Xavier Boudant nam de tweede plaats voor zijn rekening met Discret de Bloye (v. Kannan) die hij in 64,28 seconden wist rond te rijden. Simon Delestre vervolledigde het podium met Iniesta V (v. Zambesi TN) met een tijd van 64,51 seconden. 

Nicolas Delmotte (Ira-T-Elle des 7 Vallons & Denerys du Montceau) nam zowel de vierde als de vijfde plaats voor zijn rekening. 

Klik hier voor de resultaten.