Girlpower met Saartje Joosten, Charlotte Frederick, Pauline Van Dyck en Tatiana Troiani in Sentower Park vanavond

Girlpower met Saartje Joosten, Charlotte Frederick, Pauline Van Dyck en Tatiana Troiani in Sentower Park vanavond

De Belgische amazones konden de dag in het Sentower Park succesvol afsluiten vandaag. In de CSIOY en CSIOP proeven gingen de beste Belgische plaatsen elk naar een amazone, met als kers op de taart een tweede plaats voor Saartje Joosten in de CSIOP 1,25m.

QUICK RESULT CSIOP 1,25m

1. Magnus Schmidt - Deesje
2. Saartje Joosten - Kaatje vd Beekerheide
3. Lila Bremner - Lapislazuli


Magnus Schmidt ging aan de haal met de overwinning in deze ponyrubriek met Deesje, een dochter van Vleut, in 73,16 seconden. Ze waren drie seconden sneller dan Saartje Joosten en Kaatje vd Beekerheide (Kantje's Ronaldo). Lila Bremner en Lapislazuli finishten als derde. 

Charlotte Frederick en Orchid's Colyne (Kanshebber) zorgden voor een Belgische vierde plaats, Isabel Vang Hvitved en Kalypso Skovgaard (Krimh OX) konden vijfde worden. Pauline Van Dyck finishte als tiende met Orchid's Azalea (Kanshebber). 

CSIOY 1,45m

Bij de Young Riders ging de overwinning naar Duitser Enno Klaphake met Urus 2 (Canturo). Zij versloegen Argentijn Richard Kierkegaard met Contiki (Contendro I), Giavanna Rinaldi en Concuela (Cassus 2) werden derde voor de VS. Landgenote Lauren Fischer en Tradition de la Roque (Kannan) grepen de vierde plaats, de Britse Taisie de Gruchy greep de vijfde plaats. Tatiana Troiani stuurde Cash Flow III (Calato) naar de negende plaats voor ons land. 

Klik hier voor alle resultaten.