Gilles van Hamme drukt stempel op hoofdrubrieken in de Peelbergen

Gilles van Hamme drukt stempel op hoofdrubrieken in de Peelbergen

De Peelbergen eindigde vanavond met een 1.40/1.45m Grote Prijs. Daar ging de winst ruimschoots naar de Duitse amazone Anna-Elisa Schäfer en haar Fly Away Z (Flipper d' Elle). Het tweetal was er goed voor een tijd van 33.99 seconden.

Het tweetal bleef er de Italiaanse Alexa Larkin voor die met Dilajo in 37.17 seconden op de tweede plaats eindigde. Voor België is het dan Gilles van Hamme die met de Omar dochter Orphee eh Z in 37.68 seconden de derde plaats op naam weet te schrijven. 

Manon Hees en haar Jododinus weten met een foutloze ronde een vijfde plaats te behalen. 


1.35

In het 1.35 eerder op de dag gaat de winst naar Malin Parmler en de Contendro dochter Cold Ice Z. Het tweetal noteerde er een tijd van 36.64 seconden. 
Hier komen de Belgische resultaten van Christoph Verheyen en zijn Pebbles van t Heike (Up to Date) die na een foutloze omloop op een tijd eindigden van 39.08 seconden. Yenthe Schrijvers en Jeremio zien we dan terug op een zesde plaats, gevolgd door een zevende plaats voor Jorich Spits met Pomme Castanoo. 


1.35/1.40


Mooie resultaten zijn er ook in de middag rubriek voor de Nederlandse Anneke Niels - van Wijngaarden. Samen met haar Freya (Spartacus) noteert ze er een nette overwinning in 66.03 seconden. Daarmee blijft ze ruim voor op Tobias Luikens en Natural (Nabab de Reve) die in 71.10 seconden op de tweede plaats eindigden. De Belgische Noémie Becker en haar Prestige Bois Madame Z noteren er met 71.47 seconden de derde plaats. 

Voor de Nederlander Tom Martens is er dan nog een vierde plaats met Faline des Chaines, terwijl de Belgische Liesje Vanderwegen met Viktor JH Z de vijfde plaats nog voor rekening nam. 


1.25

Een Belgische top drie was er nog in het 1.25m. Daar sprong Laura Saelens met A Quibelle RR (Quidam) nog naar de winst in 30.14 seconden. Zij bleef er Gilles van Hamme voor met Devils Decision Z (Diamant de Semilly) die als tweede eindigden. En Tim van Hal stuurde zijn Capri Z naar de derde plaats. 


Resultaten