Gilles Thomas schittert op het Longines Ranking podium!

Gilles Thomas schittert op het Longines Ranking podium!

Bij het Sentower Park werd het sportief programma vandaag afgewerkt met een 1.45m Longines Ranking rubriek. Na een barrage met 14 sprong Sophie Hinners naar de winst. Voor eigen publiek sprong Gilles Thomas met Elfra Van Beek Z op het podium. Eerder won Wim Vinckx de 1.30m rubriek  met Thender van de Zuuthoeve Z (Thunder vd Zuuthoeve).

Niet minder dan elf combinaties wisten een dubbel foutloze omloop te rijden in deze 1.45m hoofdrubriek. Sophie Hinners won uiteindelijk op de rug van de 9-jarige dochter van Messenger, Addressee. Het paar bleef als enige foutloos onder de 35 seconden en verwees zo landgenoot Hans-Dieter Dreher met Elysium (VDL Zirocco Blue) naar de tweede plaats.

Voor eigen publiek vervolledigde Gilles Thomas de top drie. Thomas sprong op het podium met de 9-jarige zoon van El Salvador, Elfra Van Beek Z.

De top vijf kleurde verder volledig Nederlands. Jack Ansems zette zijn goede vorm verder. Gisteren scoorde hij al een prijs met zijn vertrouwde Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue). Het duo haalde vandaag de vierde plaats. Landgenote, Kim Emmen vervolledigde de top vijf in het zadel van Island V G (VDL Zirocco Blue).

In de top tien plaatste ook Niels Fockaert zich nog net op de tiende plek met Tal Milstein zijn Diamond Z (Diamant de Semilly).

Volledige uitslag