Gilles Nuytens scoort ochtendwinst in Bonheiden

Gilles Nuytens scoort ochtendwinst in Bonheiden

Deze ochtend kwamen de jonge springpaarden als eerste aan de start in Bonheiden. Gilles Nuytens scoorde meteen de eindzege bij de zesjarigen met Marc Braems' Kharley V (Harley VDL x Indoctro, fokker: J.A.T. Verbaan).


Het volledig podium kleurde Belgisch en strandde op minder dan een tiende van een seconde van elkaar. Bart Anthonissen volgde op de tweede plaats met zijn eigen Peter-Pan (Tangelo vd Zuuthoeve x Heartbreaker). Zoon Pieter-Jan Anthonissen werkte de top drie af met Palma de Mallorca (Cornet Obolensky x Amor de Kalvarie).

Net buiten het podium loodste Francisco Rocha zijn Lorde Do Belmonte (Clyde Lvb Z) naar de vierde plaats terwijl Kim Emmen de top vijf afwerkte met Bentley 7.

Internationaal podium bij vijfjarigen

Eerder snelde Dimitri Natsis met de vijfjarige Corenalla PS naar de winst bij de vijfjarigen. Tobias Meyer volgde op de tweede plaats. In het zadel van ConSugar-H Old (Solitair x Check In, fokker: Franz-Rudolf Sanktjohanser)  bleef de Duitser Jules van Hoydonck met Qastaar Castanoo (Hardrock Z x Cardento) voor.

Het duo werd opgevolgd door Davy celis met zijn eigen Intergest LAtif II S (Zambesi TN x Numero Uno) terwijl landgenote Pascale Haep de top vijf vervolledigde op de rug van Freedom Dm Ps Z (For Pleasure x Nabab de Reve).

Uitslagen