Geoffroy de Jamblinne houdt eer hoog OIiva

Geoffroy de Jamblinne houdt eer hoog OIiva

In de Bronze 1 Tour springt Geoffroy de Jamblinne naar een knappe negende plaats. Het podium is daar volledig Brits, met de overwinning voor Nissi Sabina Ladell. 

De Bronze 1-reeks ging over 1.10. Nissi Sabina Ladell en Exclusive vant Schaaphoof (v. Emilion vant Schaaphof) zetten de snelste tijd neer met een foutloze ronde in 47.37. Imogen Beecroft en Roscoe's Amour (v. Ontario) volgen op de tweede plek in 50.77. Nissi Sabina Ladell was in topvorm. Met Ginaselli vd Beekzijde (v. VDL ZIrocco Blue) wordt ze ook derdes in 51.21. 

Ook Goeffroy de Jamblinne springt met Inedit de Virton (v. Silver Deux de Virton) springen een foutloze ronde in 54.68 en worden zo knap negende. 

Resultaten


In de Gold 2-reeks gaat de overwinning naar Kerry Brennan met Wellington M (v. Quidam de Revel). Hij stuurt de ruin het 1.35-hoge parcours rond in exact 60 seconden. 

0.3 en 0.74 seconden later volgt de Duitser Cedric Wolf. Hij wordt tweede met Chacco-Brown 3 (v. Chacco-Blue) en derdes met Lancardo). 

Ines van den Bosch en Vedette (v. Guidam's Willow) worden hier dertiende. 

Resultaten


In de Silver 1-reeks tenslotte staat de Italiaanse Giulia Levi met Chatame'Coole (v. Conrad) op het hoogste schavotje in de reeks over 1.25m. Hij wordt gevolgd door Lance Whitehouse met Little Lady van 't Eigenlo (v. Zandor). Joanne McGlory vervolledigt daar het podium met Calimera (v. Conthargos).

Resultaten