Francisco Musa pakt dubbele winst in Sentower Park

Francisco Musa pakt dubbele winst in Sentower Park
Ook vandaag staat een drukke dag gepland in het Sentower Park. Een succesvolle dag voor Francisco Musa zo blijkt. De Braziliaanse ruiter weet het goud te winnen in zowel de CSIYH1* als de CSI3* 1.45m. 

Vanmorgen was de eerste proef in de Ashford Arena die voor 7- en 8jarige paarden. Met 42 combinaties aan de start was het uiteindelijk Francisco José Mesquita Musa die de winst kon binnenhalen. Dat deed hij samen met de 7-jaarse BWP merrie Pepperoni Van'T Meulenhof (V. Bamako de Muze). Zo wisten ze voor te blijven op Müller Alexander en Joint (V. Opium). Op plaats drie volgde uiteindelijk Margreiter Magdalena samen met Legendary Z (V. Lasino). Beste Belg en plek vier in deze proef kwam op naam van De Wit Thomas met 7-jarige Zangersheide merrie Haiti Dw Z (V. Scuderia 1918 Halifax van het Kluizebos). 

Opvolgend stond de CSI3* 1.45m proef gepland. Ook daarin was Musa zijn concurrentie te snel af. Samen met Jivaro Imperio Egipcio (V. Echo Van T Spieveld) konden ze met een tijd van 56,51 voorblijven op de andere Braziliaanse combinatie, André Americo De Miranda en Gemke. Het brons was voor de Amerikaanse Russekoff Isabella met Balou's Fly High (V. Balou du Rouet). Beste Belgische notering was voor Caubergs Dennis met Narnia.

Resultaten