Femke De Graaf en Stephanie Haelterman verdedigden Belgische eer in Knokke

Femke De Graaf en Stephanie Haelterman verdedigden Belgische eer in Knokke

In de CSIYH en CSI* van Knokke kunnen we voor onze landseer rekenen op Femke De Graaf en Stephanie Haelterman. De Graaf won de proef voor zesjarige paarden, Haelterman scoorde in de CSI* 1,10m. 

QUICK RESULT CSIYH 6Y

1. Femke De Graaf - N-Joy van 't Hellewater 
2. Joe Clee - Ballinalard
3. Jack O'Donohue


De Graaf stuurde de Elvis ter Putte-zoon N-Joy in 40,05 seconden over de finishlijn, een kleine halve seconde sneller dan Joe Clee met Ballinalard voor Groot-Brittannië. Jack O'Donohue greep met Iris (Starpower) de derde plaats voor Ierland. 

De vierde plaats ging opnieuw naar Femke De Graaf. Deze keer vertrouwde ze op Nairobi vd Tramroute, een dochter van Bisquet Balou vd Mispelaere. Ze bewezen zich een seconde sneller dan Jeroen Appelen en Cajou vh Hobos Z (Clinton). 

CSI* 1,10m

Hier werd Stephanie Haelterman met Indiana Jones vh Krekelhof (Concorde) beste Belgische. Het duo finishte als zesde in 39,73 seconden, de overwinning was voor de Britse Isabel Saywell met Courage (Ukato). Ivon Rodriguez Farrarons en Garcia vd Gestelhoeve (Nonstop) werden tweede, de derde plaats was voor Molly Hay en Stathaga (Stakkatol). 

Klik hier voor alle resultaten.